A Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége
és a NYOSZ Elnöksége

2022. június 18.-án (szombaton) 9.30-16.00 óráig
rendezi meg a

XIII. ORSZÁGOS SZENIOR TÁNCFESZTIVÁLT

Gyulán az Erkel Ferenc Általános Művelődési Központban
(5700. Gyula, Béke sugárút 35.)

A rendezvény célja: A rendező szervek lehetőséget biztosítanak az országban működő szenior táncos csoportoknak a bemutatkozásra, tudásuk összemérésére, hagyományaink ápolására. A rendezők célja hogy a táncosok kedvet csináljanak a közönségnek a mozgáshoz, a felnőttkori tánctanuláshoz és az önfeledt szórakozáshoz.
A résztvevő csoportok: társastánc, néptánc és egyéb kategóriában nevezhetnek a rendezvényre.

Nevezési díj: 500.- Ft/fő
A benevezett, fellépő csoportok teljesítményét szakavatott zsűri értékeli és minősíti. A zsűri értékelése alapján a versenyzők különdíjban, arany, ezüst, és bronzminősítési fokozatban részesülnek.
Minden résztvevő csoport oklevélben és egyéb tárgyjutalomban részesül.

Vendégeinknek a belépő díj: 700.-Ft/ fő

A jelentkezési lapot olvashatóan, pontosan és értelemszerűen l e g k é s ő b b 2022. június 02-ig kérjük megküldeni a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége (5600. Békéscsaba, Dózsa György út 35.) címére.
A jelentkezési lap - kötelező mellékleteként a fellépőkről – egy 10-12 soros (géppel írott, jól olvasható) bemutatkozást is feltétlenül kérünk megküldeni.
A jelentkezési lap letölthető még a www.bekesnyugdijasok.hu honlapról is, mely tartalmazza a rendezvény programját.

Érdeklődni az alábbi telefonszámokon lehet: Szrenka Pálnénál +36(30)349-3789, vagy a Szövetségnél a +36(30)209-1705 számon.
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szrenka Pálné sk. a Békés Megyei Nyugdíjas Egyesületek Szövetsége elnöke

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk