Kedves Nyugdíjas Társunk!

Az Amatőr Nyugdíjasok XI. Országos Könnyűzenei Dalos Találkozójának szervező bizottsága nagy szeretettel meghívja Önt és Kedves Ismerőseit az ének salgótarjáni ünnepére.

Az ország megyéiből és a határon túlról érkező mintegy félszáz dalos seregszemléje nagyszerű keretet kínál a jó hangulatú kortársi együttléthez.

A részvétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók:

A Találkozó időpontja: 2023. június 13-14.

Helyszíne:

József Attila Művelődési Központ (JAMK) KultPont Kávézó különterme 3100 Salgótarján, Fő tér 5.

Megközelíthető:

 • Akik autóbusszal érkeznek, azok a buszpályaudvartól a McDonald’s és a vasúti töltés között elhaladva a gyalogos jelzőlámpánál lévő vasúti aluljárón jöjjenek át, s a Posta és az üzletház előtt elhaladva a Fő teret kettészelő Rákóczi út túl oldalára jöjjenek a JAMKK-ba. (Összesen 300 méter)
 • Akik vonattal érkeznek, a vonat menetiránya felé lévő lépcsősoron lejőve jobbra fordulva a fentiek szerint jöjjenek a JAMKK-ba.  (Összesen 150 méter)

Program:

Június 13-án kedden:

 • 10 órától az érkezők fogadása, regisztrációja, szálláshelyek elfoglalása – beérkezés: 12 óráig (10 - 13 óra között: A fellépők kipróbálhatják a lemezeket, technikai eszközöket, a terem hangzását
 • 14 órakor a rendezvény megnyitása, majd az énekesek kategóriák szerinti versenye
 • 19 órakor a zsűri döntése
 • 20 órakor vacsora (900 méterre a verseny helyétől), utána baráti találkozó,
 • 23 óráig szálláshelyekre sétálás, utazás.

Június 14-én szerdán:

 • 7 órakor reggeli
 • 9 órától díjkiosztás és gálaműsor
 • 12 órakor ebéd

Szakmai és technikai információk:

 • A könnyűzenei dalos találkozóra szóló, páros és kis csoportos (maximum 5 fő) énekeseket várunk, régiónként összesen 6 produkciót. (A régiós döntőkön továbbjutottakat, illetve ha nem volt régiós döntő, akkor megyénként javasolt 2 nevezettet.)
 • műsoridő maximum: 6 perc – Kérjük az időkorlát pontos betartását!
 • választható műfajok: sanzon, táncdal, operett, opera, egyéb műdal (magyarnóta, népdal kivételével) – kérjük a választott kategória megjelölését a jelentkezési lapon, ugyanis külön csoportosított kategóriákban versenyeznek. A jelentkezések beérkezése után a zsűri dönthet kategóriák összevonásáról, illetve új meghatározásáról. A dalokat csak magyar nyelven lehet előadni.
 • zenei kíséretet (zenekart, illetve hangszert) a szervezők nem biztosítanak, de lehetőséget adnak maximum 1-5 fős kíséret fellépésére, illetve cd és pendrive lejátszó eszközök használatára.
 • a verseny eredményéről szakmai zsűri dönt

Költségek:

A szereplők (énekesek) nevezési díja: 1.000 Ft/fő
Szállás költség:  2, 3, 4, 6 ágyas Hotel, illetve Panzió szobákban, diák kollégiumban, a városban és vonzás körzetében:  5.000 Ft/fő,   1 ágyas szoba 7.000 Ft.
Étkezési költség:   -  vacsora: 1.800 Ft/fő,  - reggeli: 1500 Ft/fő, - ebéd:  1800 Ft/fő igény szerint.

Egyéb információk:

Idegenforgalmi adó megfizetése 18. év felett – a város hatályos rendeletei szerint – mindenkinek kötelező. (Mértéke: 200 Ft/fő/éj)

A mellékelt adatlap kitöltésekor kérjük, jelezze étkezési- és szállás igényét.

A fizetés módja: június 13-án a verseny helyszínén. Számla igényüket kérjük, a jelentkezési lapon jelezzék.

A versenyt megelőző és követő nap(ok)on – igény esetén – Salgótarjánban és Nógrád megye területén fakultatív kirándulásokra van lehetőség, aminek megszervezéséhez segítséget nyújtunk.

Jelentkezési határidő: 2023. június 05. A jelentkezési lap letölthető a www.nminyugdijasok.hu lapról.

Szeretettel várunk minden kedves vendéget, dalost és érdeklődő kísérőt egyaránt!

Salgótarján, 2023. március 29.

Tisztelettel:
Szendrődi György
Nyugdíjasok Nógrád Megyei Szövetsége
elnöke sk.

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk