A Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége ezúton is határozottan tiltakozik és egyértelműen elutasítja a független szuverén ország, Ukrajna elleni orosz katonai agressziót.

Személyesen is átérezzük azoknak a kárpátaljai barátainknak a kiszolgáltatottságát, fenyegetettségét, akikkel együtt évek, évtizedek óta közös szakmai és kulturális programjaink gazdagították életünket. Mélyen aggódunk sorsukért.

Szolidaritásunkat fejezzük ki az ukrán néppel, nemet mondunk a háborúra. Követeljük Oroszországtól, hogy azonnal fejezzen be minden katonai tevékenységet Ukrajnában, térjen vissza a tárgyalóasztalhoz, hogy béke lehessen az emberek számára.

A Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége és tagszervezetei felajánlják személyes és technikai segítségüket, hogy enyhíteni tudjanak a háború áldozatai szenvedésein.

A békéért szólunk, annak a nemzedéknek a nevében, akik már megélték a háború borzalmait, és részt vettek a tragédiák anyagi és lelki következményeinek a felszámolásában!


Némethné Jankovics Györgyi NYOSZ elnök

Keresés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. További információk