Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, akik 147 ezer alatti juttatást vesznek fel

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (MNÜA) ismét pályázatot hirdet nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében 2018-ban felhasználható üdülésre. Pályázatot beadni 2018. január 19-ig lehet, kizárólag elektronikusan.
Az MNÜA az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében üdülési pályázatot hirdet. Az alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatás formájában nyújtja.

Bővebben: Jó hírt kaptak a nyugdíjasok, akik 147 ezer alatti juttatást vesznek fel

Megjelent az Erzsébet-program nyugdíjasoknak kiírt pályázata

Megjelent a nyugdíjasok üdülésének segítését szolgáló Erzsébet-program pályázati kiírása, melyet innen is elérhetnek az érdeklődők.

A pályázni kívánó nyugdíjasoknak szövetségünk tagszervezetei is szívesen segítenek, elérhetőségüket a Szervezet menüpont Tagszervezetek almenűjében olvashatják.

 

A Nemzetközi Visegrádi Alap 2014-ben is meghirdette pályázatát ún. kis projektek támogatására

A pályázat keretében jogi személyiségű szervezetek és magánszemélyek pályázhatnak maximum 6000 euró támogatásra kulturális együttműködési, tudományos eszmecserék és kutatások, oktatási, diákcsere, határokon átnyúló együttműködési és turisztikai promóciós projektek támogatására.

Beadási határidő: 2014. márc 1.
A kiírás itt olvasható: http://palyazatmenedzser.hu/2014/01/12/visegrad-fund-small-grants-2014/

Norvég civil alap pályázatai:

A kisprojektek célja a saját szűkebb (földrajzi, szakmai stb.) közösségük fejlesztése, aktivizálása a szervezet működésének területén/témájában
A közepes projektekben végrehajtott fejlesztésnek hozzá kell járulnia a civil szektor szélesebb körének megerősítéséhez: azaz olyan projektek részesülhetnek támogatásban, amelyek eredményei és hatásai modellértékűek, más szervezetek számára is hasznosíthatóak, előrelépést hoznak a civilek életében.

A pályázatok mindkét kategóriában kétfordulósak, az első fordulós pályázatok beadási határideje 2014. február 27. (csütörtök) 18 óra.
A kiírás itt olvasható: http://norvegcivilalap.hu/hu/palyazati-dokumentumok

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo