Felhívás NYOSZ kártya

Tisztelt Érdeklődők!

Szövetségünk ezúton jelzi, hogy a NYOSZ kedvezmény/tagkártya megújítása megtörtént. Tagszervezeteinkhez eljutottak a kártyák, akinek még szüksége van rá, jelezze a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06/1/210-0326-os telefonon. Ugyancsak elkészült a kártya-kedvezményt nyújtó cégek megismertetésére egy új honlap (www.nyoszkartya.hu) ahol a kártya kedvezményekről tájékoztatunk. 2017 tavaszán az addig szervezett kártya elfogadóhelyekről nyomtatott füzetben is tájékoztatni fogjuk majd a kártyatulajdonosokat. A korábbi (2016 előtti) NYOSZ-kártyák már nem használhatók!

kartya

 Mit tegyél, ha NYOSZ-kártyád van?

Egyike vagy annak a 130 ezer nyugdíjasnak, aki birtokolja a 3 évre szóló NYOSZ kártyát. Tán te is feltetted már magadnak a címben szereplő kérdést. Segítünk megválaszolni!

- Leginkább használd vásárlásaidnál, mint kedvezményekre jogosító kártyát. Ha pl. az unokádnak szeretnél játékot vásárolni karácsonyra, ha a kerti barkács szerszámaidat gyarapítanád, vagy egyszerűen magadra gondolva könyvvásárlást, pihentető üdülést szeretnél olcsóbban megúszni. Kövesd a gyarapodó elfogadóhelyek, kedvezményt adó szolgáltatók listáját a www.nyoszkártya.hu honlapon, vagy a hamarosan megjelenő kisfüzetben.

- Igazolványaid között tartva bárhol (rendezvényeken, szervezeti eseményeken) igazolhatod vele szervezeti hovatartozásodat. Kérlek, érezd azt, hogy egy csapathoz tartozol, amelyben sokan tesznek azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben, hogy élményekhez, programokhoz juss. Ha pedig ennek a csapatnak valamely vezetője vagy, tudd, hogy sokan számítanak rád, és köszönettel fogadják minden, értük tett megnyilvánulásodat.

- Ha mindkettő előbbi hidegen hagy, nem érdekel, akkor fogadd csak egyszerűen el tőlünk a NYOSZ kártyát. Azzal a jóleső tudattal vedd át, hogy ezzel az egyszerű gesztussal segíted egy kortársi közösség működését. Ugyanis jó, ha tudod, maga az a tény, hogy sokan birtokolják a NYOSZ kártyát, ez számos szolgáltató számára értékes, támogatandó tény, és ezzel szövetségünk – alkalmasint anyagi – előnyökhöz is tud jutni!

Vagyis kérlek, bízz bennünk, és fogadd el mindazt, amit a NYOSZ kártya kínál – számodra is! Köszönöm szépen.

Némethné Jankovics Györgyi NYOSZ elnök

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo