Köszöntés

Tisztelt Látogató!

Élőszóban: kattintson a lejárszó gombra!

A hazai nyugdíjas mozgalom egyik közfigyelemre érdemes közössége – a Nyugdíjasok Országos Szövetsége – nevében köszöntöm Önt, a betekintő vendégként érkezettet, a visszatérő látogatóként hozzánk fordulót. Köszöntöm a hatvanon túliak világa iránt érdeklődő majdani nyugdíjasokat, de még inkább a nagy családunk életében önmagát megtalálni kívánó időseket.

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége megalakulásának 20. évfordulójára készülve régi vágyát beteljesítő szép ajándékkal – a www.nyosz.hu - honlappal köszöntötte százezres tagságát. Most – öt év elteltével – új arcát mutatva tárja üzeneteit az idősödő generáció elé.

Egyazon Föld hordja lépteink nyomát! Egyazon Tér éltet mindnyájunkat s adja keretét erősen változó világunknak! Ez a világ a mi világunk is! Ezt jelzi a honlapunk is, amellyel - a kor technikáját megragadva - szeretnénk magunkat megmutatni, hogy látva lássanak. Szeretnénk megmutatni, hogy a modern világ szellemisége miként rakja fészkét a nyugdíjas lelkekben, s hogy ott fönn, túl a hetvenen, nem feltétlen az örök hó és jég borzalma vár ránk, hanem a harmonikus, boldog öregség esélye. Megmutatni, hogy emelt fővel, miként nézzünk ennek elébe. Megmutatni, hogy a mi családunk a teljes emberi létet megkísértők, a közösségi erő- és öröm forrásból táplálkozók gyülekezete, olyanoknak, akiknek van még dolga a világban.

Honlapunk nemcsak a tájékozódás hasznos eszköze kíván lenni, hanem találkozó helye is azoknak, akik úgy érzik: nyugdíjasnak lenni nemcsak azt jelenti, hogy valami elmúlt. A nyugdíjas lét arról is szól, hogy valamit el is kezdhetünk. Kezdjük el építeni a magunk – egyre inkább közösségi keretekben kibontakozó – időskori boldogságát.

Legyen társunk ebben a megismételhetetlen, kalandos, csodálatos utazásban. A megálmodott és a jövő hónapok munkájával bővülő honlapunk ehhez kíván útikönyv lenni.

2014. január 1.

nemethne jankovics gyorgyi1 203x300

Némethné Jankovics Györgyi
Nyugdíjasok Országos Szövetsége
elnök

 

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo