Évzáró a NYOSZ-ban

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége évzáró elnöki értekezletére december 16-án kerül sor

Az ünnepség alkalmából kitüntetésben részesülő nyugdíjas társainkat bemutatjuk. A szövetség elnöksége 2015-ben 13 vezetőnek, nyugdíjas aktivistának ítélte oda a NYOSZ díszoklevelét és a vele járó jutalmat.

"Ők, a nyugdíjas közéletben ismert, fáradhatatlan emberek, a korosztályi érdekvédelem sokoldalú aktivistái és értő gondozói, akiket lelkes feladat vállalása, felelős helytállása és megtartó hűsége környezetének legkiválóbb nyugdíjas vezetőjévé tett. Hálával köszönjük meg a Közjónak adott óráikat, a sikert kovácsoló tetteiket, a minket gazdagító gondolataikat, önzetlen, példamutató szorgalmukat, kitartó munkabírásukat, az országos ügyek iránti nyitottságukat. A személyüket megérdemelten övező tisztelethez és elismeréshez a Nyugdíjasok Országos Szövetsége díszoklevéllel is csatlakozott." - áll a díszoklevélen.

Kitüntetettjeink:

1. Szrenka Pálné – Békés megye

2. Beke Károly - Székesfehérvár

3. Fincziczki Istvánné – Borsod-Abaúj-Zemplén megye

4. Cseh Andrásné - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

5. Máriássi István – Hajdú-Bihar megye

6. Varga Ferenc – Tolna megye

7. Dr. Dudás Jenőné – Pest megye

8. Szöllősi Károlyné – Bács-Kiskun megye

9. Puskásné Tófeji Valéria – Veszprém megye

10. Peimli Rudolfné – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

11. Siska Jánosné – Heves megye

12. Sztárcsevity Ervinné – Tolna - megye

13. Baghy Dezsőné – Csongrád megye


deckicsi1deckicsi2deckicsi3deckicsi4

 

 

 

 

 

Nyugdíjas Expon jártunk

Idén 2015. december 4-5-én került megrendezésre a SIMA Csarnokban a Nyugdíjas Expo, melyre ez úttal is meghívást kapott a Nyugdíjasok Országos Szövetsége. Ez a lehetőség számunkra egyrészt azt jelenti, hogy a szövetséghez tartozó nyugdíjasok kedvezményesen tekinthetik meg azoknak a cégeknek a bemutatkozását, kiállítását, amelyek– mint szolgáltatók, vagy gyártók, esetleg forgalmazók – elsősorban a nyugdíjasokat tekintik vevőiknek, és az expo alatt személyesen is találkozni kívánnak ezzel a körrel. Ami tán ennél is fontosabb, hogy a expo lehetőséget nyújt a szövetség bemutatkozására is – a kortársak, és a gazdasági szféra érdeklődői számára egyaránt.

Fellépő csoportok, személyek

Berhidai Néptánccsoport, Hódmezővásárhelyi Napraforgó Népdalkör, Balogh István és Bagyinka János Békés megyéből, , Mezőkovácsházi Vadvirág Népdalkör, Pásztói Őszirózsa Nyugdíjas Klub tánccsoportja, Hódmezővásárhelyi Szépkorúak Tánccsoportja, Liszt Ferenc Nyugdíjas Klub Tánccsoportja Hatvanból, Egerszalóki Rozmaring Kórus, Mikepércsi Őszidő Nyugdíjas Egyesület, Konzervgyári Nyugdíjas Egyesület„Százszorszép tánccsoportja” Nyíregyházáról, Sóstóhegyi Nyugdíjas Egyesület „Vadrózsa tánccsoportja” Nyíregyházáról, 4LM könnyűzenei formáció Békés megyéből, Alcoa Köfém Nugdíjas Klub Férfikórusa Székesfehérvárról, Szabad egy táncra Nyugdíjas Klub Székesfehérvárról.

Idén mindkét nap nagyszínpadi fellépő csoportjaink sora mutathatta be tudását, adhatott ízelítőt repertoárjából, a szövetség standja pedig kiadványainkból, a magazin korábbi számaiból adott ízelítőt, valamint az ügyes kezű érdeklődők papírfonást tanulhattak Demeter Ferencné, Terike segítségével. Volt lehetőség fotózkodni, és akár új közösségekre lelni az eddig magányos nyugdíjasok számára. Sok érdeklődő látogatta meg a standunkat, amelynek igazán örültünk.

expo1expo2expo3expo4

Keresés a honlapon:

Elérhetőségeink:

1074 Budapest, Szövetség u. 9.
Tel.: 06/1/210-0326
E-mail: nyosz@enternet.hu

Partnereink:

aidaco


drava hotel


experidance


 

otp travel


solar


stonehenge logo